Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

NUDE MEIKKI

 

Valitse luomiväriksi jokin vaalea rusehtava sävy ja levitä sitä koko yläluomen liikkuvalle osalle sekä alaripsen tyveen. Muista häivyttää rajat pehmeäksi. Se on helppoa, koska värit ovat vaaleita.

 

Arkikäyttöön sopivat mattapintaiset sävyt ja iltarientoihin metallinhohtoiset. Metallinhohtoiset nude-sävyt ovat kesällä sopivimpia!

 

 

Nude-meikissä ei ole tarpeen rajata silmiä ollenkaan, mutta jos haluat korostaa niitä hieman, tee rajaus kynällä yläripsen tyveen ja pehmennä se utuiseksi napakalla ja pienellä siveltimellä. Taivuta ripset ja levitä niihin mascaraa.

 

 

Ihoosi saat kuulakkuutta sekoittamalla meikkivoiteen tai kosteusvoiteen joukkoon tipan hohtavaa voidetta. Valitse meikkivoiteeksi läpikuultava ja ohut meikkivoide. Puuteroi iho hyvin kevyesti irtopuuterilla, jotta kuulakkuus ei katoa.

Poskissa voit käyttää joko pelkkää aurinkopuuteria, poskipunaa tai molempia yhdessä. Levitä väri aitokarvaisella siveltimellä kevyesti ja varmista, ettei jää rajoja.

 

Nude sävyisiä silmiä piristää mukavasti heleän pinkki poskipuna.

 

 

Valitse huuliin nude-sävyinen huulikiilto tai läpikuultava huulipuna.

 

 

Iltameikiksi nude-meikki muuttuu kädenkäänteessä kirkkaanpunaisella huulipunalla. Tosin tänä keväänä kirkuvan punaiset huulet sopivat myös päiväkäyttöön! Jos vierastat kirkkaanpunaista huulipunaa, voit totutella siihen levittämällä väriä vain huulten keskiosaan ja häivyttämällä se ulospäin. Levitä päälle läpinäkyvää huulikiiltoa.

 

Lähde: http://www.yhteishyva.fi/yhteishyva/kauneus/kauneusvinkit/ihon_meikkaaminen/fi_FI/nude_meikin_salaisuus/

 


©2017 layout205 - suntuubi.com